Üdvözlet

Köszöntjük az 5. ÉVSZAK PANZIÓBAN

A Keleti Kárpátok déli részén, a háromszéki – medence déli felében a Baróti – hegység, Görgő nevü 1018 méteres csúcsától keletre kiszélesedő Olt folyó, Szemerja patak völgyében található az  5. Évszak Panzió, Sepsiszentgyörgy adminisztrativ területén 5 Km – re a város központjától.

(Sepsiszentgyörgy, Történelmi városkalauz, József Álmos)

Panziónkat egy régi épületből alakítottuk ki. Felújitására 2007 – től  került sor, megtartva az épület régi arculatát. Itt alakítottuk ki a recepciót és a 120 fő befogadására alkalmas éttermet.

Az étterem kitűnő lehetőséget biztosit konferenciák, sajtótájékoztatók, esküvők, bankettek valamint más csoportos találkozók megrendezésére. A közeli erdő jó levegője meghitt csendje nagyszerű sportolási, és pihenési lehetőséget nyújt.

Közvetlen szomszédságunkban – Benedek Mezőn – található a Vadon Egyesület által működtetett Szekelyföldi Lovasközpont, ahol az érdeklődőknek lovaglást, lovasoktatást is biztosíthatunk.

Panziónk az év minden napján nyitva áll, előzetes foglalási bejelentkezéssel. A 6 kétágyas és 2 apartman saját Wc – vel és erkéllyel rendelkezik, 20 – 24 személynek biztosit szállást és zavartalan pihenést.

A járművek számára  zárt parkolonk van. Áraink a személyek számától , étkezási igényeikől függően, megegyezés szerint alakulnak.Divizare Beta SRL, site de laca.ro